Appartement te huur

1225€ per maand

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11276702
Immoweb code : 11276702

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxueus gemeubileerd 2 slp appartement met aparte dressing!

Zeer mooi appartement in Edegem, volledig voorzien van het duurzame 'lamel-op-kant parket' in Notelaar. De gezellige leefruimte met open haard & open- schuifbare ramen op volledige hoogte geven een aangenaam buiten gevoel. Heerlijk ontspannen bij zonsondergang gezien de ZW-oriëntatie. Gemeubileerd met kwaliteitsvolle nieuwe meubels zoals marmeren eettafel, HAY-loungezetel en stijlvolle accessoires. De hyper-maatwerk keuken is voorzien van alle MIELE-apparatuur met als kers op de taart een zeer bijzonder marmer werkblad. Het appartement is royaal voorzien van maatwerk kastruimtes waaronder een volledige dressing kamer met ingemaakte kasten. De woning bevat 2 royale slaapkamers voorzien van nieuwe bedden (2p + 1p-dubbel uitschuifbaar) en een gloednieuwe badkamer met royale inloopdouche en marmeren spoeltafel.
Woning is voorzien van hoog rendement glas, zuinige ATAG CV-ketel en Samsung was/droogmachines.

Zeer gunstig & rustig gelegen aan de Grote Dries in de wijk ‘Romeinse Put’ te Edegem op 15min van Antwerpen centrum. Belangrijke verbindingswegen, zo ook de ‘E19 Antwerpen-Brussel’, zijn onmerkbaar vlakbij.
In directe omgeving van gezellige centrum en natuurparken zoals de ‘Romeinse Put’, domein ‘Hof ter Linden’ en Fort van Edegem.

Het appartement is in werkelijk sublieme staat met een sterk ‘hotel kamer gevoel’. Ook zeer geschikt voor expat-verhuur.
1245€ p /mnd + AK 120€ & mogelijkheid om te huren incl. nutsvoorzieningen, internet/TV, verzekering etc.

Neem contact op