Appartement te huur

890€ + 50€ per maand

1 slaapkamer 85 vierkante meters

Immoweb code : 11365729
Immoweb code : 11365729

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern appartement (+ 1 parkeerplaats) vlakbij station

!! Edit woensdag 8/5, 19u: Helaas is het kijkmoment reeds volzet en kunnen we geen nieuwe kandidaat-huurders meer toelaten.


Dit rustig gelegen, mooi afgewerkte appartement bevindt zich op drie minuten wandelen van het station van Mechelen en op vijf minuten rijden van de oprit van de E19.

Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van het in 2015 opgeleverde Stephenson-gebouw. Bij het binnenkomen tref je een ruime inkomhal met daaraan grenzend één grote slaapkamer, een badkamer, een wc en een woonkamer met open keuken. Verder is er ook een berging en een terras. Er is plaats om fietsen te stallen in de ondergrondse parkeergarage of in een afgesloten fietsenstalling naast het gebouw.

De keuken is volledig uitgerust met een koelkast, diepvriezer, oven, microgolf, kookplaat en afwasmachine. In de berging is een wasmachine aanwezig. Het appartement is in perfecte staat, beantwoordt aan de moderne woonnormen en is energiezuinig.

Er is ook mogelijkheid om 1 parkeerplaats te huren in de ondergrondse parking (85 euro/maand).

Geïnteresseerde huurders worden uitgenodigd voor een kijkdag op zaterdag 18 mei tussen 14u en 16u. Gelieve je aanwezigheid op voorhand te bevestigen via e-mail.


Neem contact op