Appartement te koop

199000€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11306889
Immoweb code : 11306889

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 11
Virtueel bezoek

Omschrijving

2 slpk app met uniek zicht, terras, garage & lift op 11e VDP

Ben je op zoek naar een ruim en lichtrijk appartement met uniek zicht, garagebox, berging en terras? Gevonden!
De ligging is meteen één van de grootste troeven van dit appartement: in de tweede bouwlijn, recht tegenover het Stadspark, op wandelafstand van het centrum en met een uitstekende verbinding naar de oprit van de autostrade. Vanuit bijna elke ruimte geniet u van een uitzonderlijk zicht over de groene omgeving midden in de stad!
Naast een bewoonbare oppervlakte van 112m² beschikt dit appartement over een goed EPC-label en 2 grote slaapkamers van 15m² en 12m².Achteraan het gebouw zijn er nog extra parkeerplaatsen. De mogelijkheid bestaat om de garagebox met nieuwe poort aan te kopen voor €25.000.

Indeling:
De inkomhal met vestiaire biedt toegang tot de woonkamer van 30m² met toegang tot het terras. Dankzij de ideale ZO-oriëntatie geniet u doorheen de volledig dag van veel lichtinval en de zon. Naast de woonkamer vinden we de geïnstalleerde keuken en de eerste slaapkamer. Verder vinden we een apart gastentoilet, de badkamer en de tweede slaapkamer met toegang tot het terras. Tot slot bevindt zich op de ondergrondse verdieping de extra berging en brede garage.

Is jouw interesse gewekt? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak!

Neem contact op