Appartement te koop

475000€

2 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 11339602
Immoweb code : 11339602

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Handelspand met bovenliggend appartement en stockageruimte

Contacteer Frederik voor een afspraak op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected].

Meer info: www.bellesvastgoed.be/te-koop/wilrijk-sint-bavostraat-39

Vlakbij de Bist, in het hart van Wilrijk, vinden we deze handelsruimte met bovenliggend appartement. Dit uniek pand bevindt zich op een echte zichtlocatie: op de hoek van de Sint-Bavostraat en Sint-Sebastiaanstraat. Allerhande winkels, horeca, verschillende scholen, recreatie, parkeergelegenheid en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand.

Op het glv bevindt zich een handelsruimte. Deze wordt momenteel verhuurd aan de uitbaters van de lunchbar 'KaLunch'. Het handelsgelijkvloers is voorzien van een inkomhal en 2 mooie ruimtes met veel lichtinval. De industriële keuken werd door de huurders zelf geïnstalleerd. Ook is er nog een extra kleinere ruimte en apart toilet.

Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. Via de trap bereiken we de hal. Dankzij de vele raampartijen zijn de leefruimte en keuken zeer lichtrijk. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van de nodige ingebouwde toestellen. Er zijn 2 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, lavabo, toilet en handige meubels.

De bijhorende stockageruimte/magazijn is te bereiken via de koer en bestaat uit verschillende ruimtes. Deze is toe aan renovatie, maar heeft veel potentieel.

Ten slotte is er nog een kelder waar de meters van zowel de handelsruimte als die van het appartement zich bevinden.

Neem contact op