Appartement te koop

* 267500€

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 10611317
Immoweb code : 10611317
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Wil je ook heerlijk wonen in het mooie, landelijke Tiegem ?

Hertog van Brabant ligt in het centrum van het dorp. Op het dorpsplein zorgen lokale handelaars voor aangename levendigheid. Voor groen hoef je maar buiten te stappen. Om de hoek (richting Tiegemberg) vind je het Sint-Arnolduspark, waar jong en oud zich kan uitleven op speelterreinen en wandelpaden. ?

Maak je keuze uit verschillende 2-slaapkamerappartementen. Profiteren van de zon kan de hele dag lang op de grote, zuidgerichte terrassen (tot 75 m²) aan de straatzijde (Oostdorp). Hier vind je dan ook de leefruimtes. Wie op het gelijkvloers woont, geniet van een privétuin die afgesloten is door een haag.

Alle moderne luxe en comfort

De appartementen worden in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoen aan de hedendaagse comforteisen, met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie. Het E-peil bedraagt maximaal 25, wat beter is dan de norm.

Er is overal vloerverwarming aanwezig. En vraaggestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis. Grote ramen zorgen dan weer voor veel natuurlijke lichtinval en vergroten het ruimtegevoel in je appartement. Op de bovenste verdiepingen van Hertog van Brabant, krijg je de weidse vergezichten op de Vlaamse Ardennen er gratis bij.

Hier kan u genieten van het verlaagd btw-tarief van 6% indien u aan de voorwaarden voldoet.
Meer info op www.hertogvanbrabanttiegem.be of contacteer [email protected] of 0488/942.643.

Neem contact op