Appartement te koop

355000€

3 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 10689641
Immoweb code : 10689641

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers app. met 2 of 3 slpks, terras en tuintje!

VERKOOP ONDER REGISTRATIE!!
In Residentie 'De Bank' kan u thuiskomen in een 2- of 3-slpk appartement!
Het voormalige bankgebouw onderging een totale metamorfose! Een doorgedreven verbouwing in combinatie met een nieuwbouw-uitbreiding levert hier kwaliteitsvolle appartementen met veel woonruimte af!

Dit gelijkvloers appartement met 2 of 3 slaapkamers is ingedeeld als volgt : de private inkom leidt naar de grote leefruimte met open keuken. De keuken wordt voorzien van alle comfort : ijskast, afwasmachine, kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, combi-oven en voldoende stopcontacten! Aansluitend vind u de berging-wasplaats. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en lavabo met meubel. Verder is er nog een apart toilet. Bij ditappartement kan u opteren voor 2 of 3 slaapkamers. Het ruime terras kent een zuid-oriëntatie. Met een tuintje erbij beschikt u hier over een aangename, private buitenruimte!

Aankoop van carport met bergplaats, kostprijs 25.000 euro. Het betreft een kwalitatieve constructie met af te sluiten berging.
Eigenaars van gelijkvloerse appartementen dragen niet bij in de kosten van de lift!
De private inrit is tevens afgesloten met een elektronisch te bedienen sectionaalpoort zodat privacy van bewoners gegarandeerd wordt!

Verkoop onder registratierecht, geen btw!

Rustig wonen in de dorpskern van Berlaar-Heikant? Het kan hier!
Kom alvast vrijblijvend een kijkje nemen!

Neem contact op