Appartement te koop

* 289845€

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 11257287
Immoweb code : 11257287
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

App op het 1e verdiep met groot terras!

LAATSTE 4 BETAALBARE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN TE KOOP!
AANKOOP ONDER 6% BTW MOGELIJK - KOSTEN ALL IN € 319.984-.
OPLEVERING SEPTEMBER 2024!

Zonovergoten, betaalbare appartementen met een schitterend zuid-georiënteerd terras en een groen uitzicht! Het project D'Or bestaat uit 11 appartementen en biedt een goede kwaliteit, alle hedendaagse comfort en dit in een stijlvolle, tijdloze architectuur afgewerkt met gouden details.

Deze smaakvolle appartementen worden volledig afgewerkt naar de smaak van elke koper en zijn voorzien met alles erop en eraan; zo heeft elk appartement zijn eigen zonnepanelen, een ventilatie D-systeem, vloerverwarming en airco voorzieningen.

Verder is het gelegen in het gezellige centrum van Beverst, vlakbij de vele buurtwinkels, toffe brasserieën en het openbaar vervoer. Op slechts enkele minuten wandelen zijn er prachtige wandel -en fietsroutes doorheen de vele omliggende bossen.

Elk appartement beschikt over een ruime autostandplaats en berging, beide al inbegrepen in deze prijs!

Appartement 6 is gelegen op het 1e verdiep en is bijna 87m2 groot, heeft 2 slpks en een zuid-georiënteerd terras van 10m2.

Bent u op zoek naar een volledig nieuw appartement van welke u de afwerking nog kan kiezen en dit in een tijdloze residentie? Dan is dit project zeker iets voor u!


Maak snel uw afspraak met Ellen via 0476 / 20 35 69, U bent van harte welkom!

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op