Appartement te koop

446290€

2 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 11284394
Immoweb code : 11284394

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Prachtig app met 2 slpks op het 3e verdiep én zicht op Pa...

6% BTW MOGELIJK - LAATSTE 2 APP TE KOOP!
OPLEVERING AUGUSTUS 2024, BEZICHTIGING MOGELIJK.

Altijd al van een appartement gedroomd met uitzicht op het prachtige park Petry, pal in Bilzen centrum? Dan is ons nieuw project residentie Casparis uw unieke kans! Dit gezellige, kleinschalige project van 9 appartementen gekleed in een tijdloze architectuur is de perfecte thuisbasis voor natuurliefhebbers die toch van luxe houden!

Elk appartement is voorzien van een zalig terras met een schitterend uitzicht op het park en dit helemaal op het zuiden, genieten van de zon en het groen gegarandeerd! Terwijl op letterlijk één minuut wandelen de bruisende markt van Bilzen ligt met zijn vele gezellige brasserieën en leuke boetiekjes!

AANKOOP ONDER 6% BTW MOGELIJK!

Alle appartementen worden afgewerkt met de allerlaatste technieken, zo heeft ieder appartement vloerverwarming via een wamptepomp en zonnepanelen, wat resulteert in een E-peil van 20! Ook kan de volledige afwerking nog gekozen worden bij onze leveranciers.

Appartement 3.2 is een ruim appartement gelegen op het 3e verdiep van 101 m2, 2 slpks en een terras van 15m2 en een spectaculair uitzicht!

INDELING
Inkomhal met toilet en plaats voor een vestiairekast, slaapkamer 1, slaapkamer 2, badkamer, ruime leefruimte met open keuken, berging en met toegang naar het terras. Vanuit de leefruimte is er een prachtig uitzicht op de tuin en daarachter het mooie, groene park!

Verder beschikt elk appartement over een...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op