Appartement te koop

* 4950000€

3 slaapkamers 214 vierkante meters

Immoweb code : 11204872
Immoweb code : 11204872
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
214 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met pan

Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice.

In Cadzand-Bad staat reeds jaar en dag ‘De Blanke Top’ bekend als hoogste duin en meest zichtbare baken van de streek.
Het appartementencomplex is met haar stijlvolle architectuur in perfecte harmonie met het beschermde duinlandschap van Cadzand-Bad. Door de unieke samenwerking met het aangrenzende hotel "De Blanke Top" beschikt je als resident over een uitgebreid aanbod van hoteldiensten zoals Roomservice & Laundry service.
Met meer dan 950m² oppervlakte en "one-of-a-kind" serviceniveau behoren deze wellness faciliteiten tot de absolute topklasse, synoniem voor grenzeloos genieten in een exclusieve en stijlvolle context.

Indeling
Het appartement bevindt zich in de toren Zeeland. De andere toren genaamd Vlaanderen bevindt zich aan de zijde van het hotel, Zeeland aan de andere zijde.

Beide residentiële gebouwen beschikken elk over afzonderlijke inkomhal die op -2 is gesitueerd en daardoor letterlijk in de duingordel verweven is. Men koos bewust voor een ontwerp met een klassevolle geïntegreerde entree en geen klassieke bovengrondse inkom op het gelijkvloers. Met de lift, voorzien van een individuele code, of via het trappenhuis ga je naar je eigen appartement vanuit de entree. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping op de hoek, wat hier betekent dat uw terras rondom het appartement gewelfd is.

Vanuit de lift betreed je het appartement. Meteen wordt je gevangen door de sfeer, luxe materialen en voora

Dit pand maakt deel uit van het project Blanke Top

Neem contact op