Appartement te koop

Richtprijs 220000€

1 slaapkamer 125 vierkante meters

Immoweb code : 10946912
Immoweb code : 10946912

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement 1 slk - terras en tuin op kort afstand van l'Eau

Groot, licht appartement met uitzonderlijke afwerkingen, gelegen op de begane grond van een gebouw met 2 woonunits, met onafhankelijke ingangen. Het hele pand is omgeven door een prachtige haag en een automatische poort zorgt voor veiligheid en privacy. Groot terras van 70 m2 met zomerkeuken. PEB "C" !!! De ramen zijn niet alleen goed geïsoleerd en duurzaam gebouwd, maar ook voorzien van driedubbel glas, wat een interieur garandeert dat zo stil is als een kathedraal. Stoniet dak, met de uitstraling van natuurlijke leisteen. Regenwatertank van 10.000 liter.
Voldoende parkeergelegenheid voor de twee units.
Geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Woning kan interessante inkomsten genereren als gîte (vlakbij Val Joly en Lacs de l'Eau d'Heure).
Alle ruimtes zijn geoptimaliseerd; het huis is in perfecte staat en biedt de toekomstige koper de mogelijkheid om het huis te betrekken zonder extra budget, omdat het helemaal up-to-date is en zo goed als nieuw !!!
Mogelijke korting op de registratiekosten als de koper aan de voorwaarden voldoet. Bieden vanaf 220.000 eur, onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaren.

Neem contact op