Appartement te koop

229000€

1 slaapkamer 75 vierkante meters

Immoweb code : 11296035
Immoweb code : 11296035

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Modern appartement te Ganshoren

Stap binnen in dit betoverende appartement, gelegen op de tweede verdieping van een gebouw dat dateert uit 2004. Met zijn charme en overvloed aan natuurlijk licht, voelt dit huis direct als thuis.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een prachtige grote hal, die de toon zet voor de elegantie van het hele appartement. De woonkamer is licht en uitnodigend, en biedt ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De moderne keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt. Dit ruime appartement van 75m² beschikt over één slaapkamer en één badkamer, met een bad voor ontspannende momenten.Het toilet is apart en beschikt over een wastafel. Daarnaast is er een kleine wasruimte, zodat u uw was gemakkelijk kunt doen zonder extra moeite.
De locatie is ideaal, met het prachtige Laarbeekbos op steenworp afstand, perfect voor rustige wandelingen en verkwikkende natuuruitstapjes. De nabijheid van het bruisende winkelcentrum Basilix maakt winkelen, dineren en entertainment gemakkelijk bereikbaar. Met een mobiscore van 9,1, is dit appartement ook zeer goed verbonden met het openbaar vervoer en andere voorzieningen zoals inritten naar autosnelwegen.
En er is meer goed nieuws: een nieuwe condensatieketel werd geïnstalleerd in 2023, waardoor u kunt genieten van efficiënte verwarming en warm water zonder zorgen. Bovendien is er een lift in het gebouw voor extra comfort en gemak en een gepantserde inkomdeur.De maandelijkse kosten bedragen slechts 130 euro (water, lift, onderhoud gebouw)

Neem contact op