Appartement te koop

395000€

4 slaapkamers 249 vierkante meters

Immoweb code : 11187997
Immoweb code : 11187997

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
249 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Opbrengsteigendom bestaande uit 2 appartementen.

Ontdek deze unieke kans om te investeren in een prachtige opbrengsteigendom bestaande uit twee ruime appartementen, elk met zijn eigen charme en voorzieningen. Het gelijkvloerse appartement heeft een privétuin én een handige garage, terwijl het bovenste appartement geniet van een terras met mooi uitzicht.
De begane grond verwelkomt u met een gezellige leefruimte, een volledig uitgeruste keuken en twee slaapkamers. De troef van een eigen tuin biedt bewoners de mogelijkheid om buiten te genieten, terwijl de garage zorgt voor het gemak van veilig parkeren of extra berging.
Op de bovenverdieping wordt u begroet door een lichte en luchtige leefruimte die overgaat in de functionele keuken. Het overdekt terras biedt een mooi uitzicht! Er iseen ingerichte badkamer en de twee ruime slaapkamers maken van dit appartement een aantrekkelijke woonst!
Deze opbrengsteigendom is een interessante investering in vastgoed. Gelegen in een gewilde buurt, dicht bij voorzieningen, winkels en openbaar vervoer, biedt het een aantrekkelijke combinatie van comfort en bereikbaarheid.
Of u nu op zoek bent naar een rendabele investering of een unieke woonplek, deze eigendom heeft het allemaal. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden van dit bijzondere vastgoedaanbod.

Neem contact op