Appartement te koop

* 295000€

1 slaapkamer 66 vierkante meters

Immoweb code : 11360879
Immoweb code : 11360879
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
66 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Stijlvol en luxueus wonen in hartje Koksijde nabij de natuu

Ontdek Residentie Océane: een project met allure dat streeft naar een unieke woonbeleving in het hart van Koksijde. Gelegen aan de schitterende Zeelaan, omarmd door het natuurgebied De Hoge Blekker en de charmante sfeer van Koksijde, biedt Océane een leven dat zich aanpast aan uw ritme. Of u nu houdt van de rust of de bruisende dynamiek, van fietsen door de natuur, gastronomisch genieten op uw terras, shoppen of gewoon thuis ontspannen, Océane biedt een veelzijdige en warme woonervaring.

Deze alleenstaande, kleinschalige residentie geniet van een 360° lichtinval, wat een voordeel biedt ten opzichte van traditionele rijbebouwing. De verfijnde materialisatie en de elegante geveldetails verzekeren een tijdloze uitstraling, terwijl de doordachte groenaanleg, de geïntegreerde pakjesbrievenbus en de stijlvolle entree het wooncomfort verhogen.

Elke bouwlaag is zodanig ingedeeld dat alle appartementen en leefterrassen optimaal zonlicht ontvangen. Van de begane grond tot de tweede verdieping vindt u ruime appartementen met één, twee of drie slaapkamers. De twee exclusieve penthouses zijn de kroon op het gebouw, met panoramische terrassen die een weids uitzicht bieden over Koksijde en haar natuur. De diepe leefterrassen zijn ideaal voor het plaatsen van ligzetels of een buitentafel met stoelen en zijn voorzien van elegante glazen balustrades. De unieke Garden-appartementen hebben directe toegang tot de aangelegde tuinen en terrassen, ontworpen met oog op rust en privacy en het buite

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie Océane

Neem contact op