Appartement te koop

375000€

2 slaapkamers 55 vierkante meters

Immoweb code : 11365655
Immoweb code : 11365655

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
55 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Twee slaapkamer-duplex met terras in vernieuwd gebouw

In een charmante arbeiderswoning met slechts twee entiteiten vinden we op de eerste verdieping dit duplexappartement van 55m2 met twee slaapkamers terug.

Het appartement heeft een open leefruimte met keuken en aansluitend terras op de eerste verdieping. In de dakverdieping bevinden zich nog twee slaapkamers met hoogteslaper, een apart toilet en een badkamer.

Dit gebouw ondergaat momenteel een totaalrenovatie en wordt voorzien van o.a. nieuwe technieken, tussenverdiepen, dak, ramen, pleisterwerken, etc... De appartementen krijgen tevens een trendy en luxeuze afwerking met parket.

Door het kleinschalig karakter van het gebouw zijn er praktisch geen gemeenschappelijke kosten. Zo is er enkel een een gemeenschappelijke traphal van enkele m2’s. Hierdoor is er dus zelfs geen extern beheer nodig van het gebouw. Elke flat heeft bovendien aparte meters voor water, elektriciteit en gas.

Door zijn ligging vlakbij Gasthuisberg en het centrum van Leuven is dit de ideale aankoop voor uw studerende kinderen. Ook als investering kan u genieten van de grote vraag naar kwalitatieve huisvesting voor studenten, PHD’ers of jonge koppels.

Meer info of bezoek ter plaatse is steeds mogelijk op afspraak.
Oplevering juli 2024.

Neem contact op