Appartement te koop

219000€

2 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 11342313
Immoweb code : 11342313

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Te renoveren appartement met garagebox in MECHELEN

    Interesse? Plan online je bezoek in via deze link.     Vragen? Contacteer ons via [email protected] of +32 495 19 30 82.

    Ontdek dit ruime appartement met garagebox en berging op de Oude Liersebaan 2 bus 202.     Gebouwd in 1974, biedt het 96 m² aan ruimte, ideaal voor een comfortabel thuis.     Het bevindt zich op de tweede verdieping, met een lift, en heeft een privéberging van 5 m².

    Het appartement heeft twee slaapkamers en twee terrassen.     Het ligt 1 km van de Grote Markt in Mechelen en 5 minuten fietsen van Station Nekkerspoel.     Winkels, bakkerijen, scholen en recreatieve voorzieningen zijn in de buurt.

    Een grondige renovatie is nodig, wat de perfecte kans biedt om uw eigen stempel te drukken.     Denk aan het openen van de keuken naar de leefruimte voor een moderne indeling.     Met een handige bergruimte, een ingebouwde kast in de inkomhal, en een badkamer met ligbad, biedt dit appartement alle essentiële voorzieningen.     Een apart toilet zorgt voor extra gemak.

    Mis deze kans niet om uw droomhuis te creëren.     Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Neem contact op