Appartement te koop

259000€

2 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 11348012
Immoweb code : 11348012

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Knappe loft met 2 kamers nabij Brussel centrum

Deze lichtrijke loft van 103m² is gelegen in een voormalige fabriek (Brasserie Carlier), omgevormd tot een uniek woonproject in 2007.

Op 700m van Brussel-West en 1,5km van Dansaert, doch in een éénrichting straat, combineer je rustig wonen nabij openbaar vervoer (trein, metro, tram en bus op wandelafstand) en alle faciliteiten.

De loft is gelegen op de 3de en hoogste verdieping (zonder lift). Het appartement betreden we via de inkomhal met gastentoilet en handwasser. Verder door vinden we links de volledige uitgeruste keuken voorzien van Siemens toestellens en rechts de mooie leefruimte. Zowel de parketvloer als de hoge plafonds geven de ruimte bijzonder veel karakter. De keuken is voorzien van een mezzanine die goed benut kan worden als extra opbergruimte.

Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot de eerste slaapkamer met walk-in dressing en ensuite badkamer met douche, enkele wastafel en aansluiting wasmachine. De trap brengt ons naar een mansarde kamer (10m²) die dienst kan doen als kinderkamer of bureau. Hier vinden we tevens een zolderruimte waar zich de condensatieketel op gas bevindt.

Het project omvat een gezellige binnenkoer waar het aangenaam vertoeven is alsook een fietsenberging.

Beperkte gemeenschappelijke lasten van +- €100/maand.

Inbegrepen in de verkoop zit een bruikbare privatieve kelder (12m²). Verplicht bij aan te kopen is een overdekte staanplaats voor €25.000.

Een aanrader voor eigen bewoning of als investering.

Vrij bij akte, wees er snel bij!

Neem contact op