Appartement te koop

219000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11403099
Immoweb code : 11403099

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

**Charmant Appartement te Koop in Residentie De Barke - Loo

Welkom in dit prachtige appartement gelegen op de tweede verdieping van de stijlvolle Residentie De Barke, aan de Loodsenstraat 15 in het bruisende Oostende. Dit juweeltje van 80m² biedt een ideale mix van comfort, ruimte en moderne voorzieningen, perfect voor zowel gezinnen als investeerders.

**Hoogtepunten van dit appartement:**

- **Ruime Woonkamer:** De lichte en luchtige woonkamer biedt een gezellige plek om te ontspannen en te genieten van de dagelijkse momenten. Grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen en geven toegang tot het eerste terras.

- **Moderne Keuken:** De goed uitgeruste keuken nodigt uit tot culinaire creativiteit. Met voldoende kastruimte en moderne apparaten, is koken hier een waar genoegen.

- **Twee Slaapkamers:** Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin of als logeerkamers. Beide kamers zijn ruim opgezet en bieden voldoende opbergruimte.

- **Twee Terrassen:** Geniet van de frisse zeelucht en het uitzicht op de omgeving vanaf niet één, maar twee terrassen. Of u nu van uw ochtendkoffie wilt genieten of 's avonds wilt ontspannen, er is altijd een plekje in de zon of schaduw beschikbaar.

- **Badkamer en Apart Toilet:** De moderne badkamer is uitgerust met een stijlvol bad/douchecombinatie en een wastafelmeubel. Daarnaast is er een apart toilet voor extra gemak.

- **Actueel Verhuurd:** Dit appartement is momenteel verhuurd, wat het een uitstekende investeringskans maakt. Ontvang direct rend

Neem contact op