Appartement te koop

265000€

2 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11246545
Immoweb code : 11246545

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Fantastisch appartement met 2 slaapkamers op het tweede verdiep in Sint-Stevens-Woluwe te koop. Praktische ligging tussen Kraainem en Sint-Lambrechts-Woluwe op korte afstand van alle faciliteiten. Perfect als eerste appartement of investering. Totaal bewoonbare oppervlakte: +/- 89m² (volgens het EPC).

Indeling tweede verdiep: Inkomhal met laminaatvloer (3,5m²), geïnstalleerde keuken (8m²) met kookplaat, dampkap, oven en vaatwasser. Mooie living (25,5m²) met veel lichtinval en schuifruim. Toegang ruim terras (10m²) met zich op groen via keuken en living mogelijk.

Nachthal met ingebouwde kasten (3,5m²), apart toilet (2m²), badkamer met bad/wastafel (4,5m²) en aansluitingen voor wasmachine. Slaapkamer 1 (16m²) met laminaatvloer, slaapkamer 2 (10m²).

Er is eveneens een aparte kelder (5m²) aanwezig. Individuele tellers voor water en elektriciteit. Gemeenschappelijke gasketel.

Topligging nabij luchthaven Zaventem, UCL, Kraainem, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sterrebeek. Op korte afstand van winkels, scholen, supermarkten. Kortom een niet te missen opportuniteit.

Geen renovatieverplichting (EPC SCORE reeds B).

Verplichte aankoop aparte garagebox onder gebouw voor 25.000 euro.

Bezoeken op afspraak.
Bezoek de Ifac Service website voor meer info en foto's: £PandLink£

Renovatieplicht: nee

Neem contact op