Appartement te koop

* 441536€

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 10816586
Immoweb code : 10816586
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

3-SLAAPKAMERAPPARTEMENT MET RUIM TERRAS OP TWEEDE VERDIEPING

Residentie 'De Bomentuin' is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 7 appartementen en een handelsruimte. Dit unieke woonproject is gelegen langs de Leuvensesteenweg te Tielt-Winge, vlakbij allerlei faciliteiten en op een steenworp van enkele belangrijke invalswegen en steden zoals de stad Leuven.

De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De woon oppervlaktes variëren tussen de 93m² en 129m². Bovendien wordt er in dit project bijzonder veel aandacht besteed aan de interne afwerkingsgraad en woonkwaliteit. Dankzij de duurzame architectuur, gecreëerd volgens de bouwnormen van 2023, streeft men bovendien naar een E-peil van max 30. Mits een kleine bijkomende financiële inspanning kan er een E-peil van E20 behaald worden waardoor er een vrijstelling van 5 jaar van het kadastraal inkomen bekomen kan worden.
De eigentijdse en moderne architectuur geeft deze residentie de luxueuze uitstraling die ze verdient en geven deze residentie een tijdloos en "high-end" gevoel.

Indeling appartement A2.07:
Inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met aansluitend zeer ruim zuid-oost georiënteerd terras, keuken met aansluitend berging, 3 slaapkamers, zeer ruime badkamer voorzien van douche en ligbad.

Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats op het gelijkvloers en/of een kelderberging.

NU TIJDELIJK TE KOOP AAN 6% IPV 21% indien u aan de voorwaarde voldoet.

Dit pand maakt deel uit van het project De Bomentuin

Neem contact op