Apartment for sale

* 441536€

3 bedrooms 128 square meters

Immoweb code : 10816586
Immoweb code : 10816586
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
128 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Residentie 'De Bomentuin' is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 7 appartementen en een handelsruimte. Dit unieke woonproject is gelegen langs de Leuvensesteenweg te Tielt-Winge, vlakbij allerlei faciliteiten en op een steenworp van enkele belangrijke invalswegen en steden zoals de stad Leuven.

De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De woon oppervlaktes variëren tussen de 93m² en 129m². Bovendien wordt er in dit project bijzonder veel aandacht besteed aan de interne afwerkingsgraad en woonkwaliteit. Dankzij de duurzame architectuur, gecreëerd volgens de bouwnormen van 2023, streeft men bovendien naar een E-peil van max 30. Mits een kleine bijkomende financiële inspanning kan er een E-peil van E20 behaald worden waardoor er een vrijstelling van 5 jaar van het kadastraal inkomen bekomen kan worden.
De eigentijdse en moderne architectuur geeft deze residentie de luxueuze uitstraling die ze verdient en geven deze residentie een tijdloos en "high-end" gevoel.

Indeling appartement A2.07:
Inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met aansluitend zeer ruim zuid-oost georiënteerd terras, keuken met aansluitend berging, 3 slaapkamers, zeer ruime badkamer voorzien van douche en ligbad.

Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats op het gelijkvloers en/of een kelderberging.

NU TIJDELIJK TE KOOP AAN 6% IPV 21% indien u aan de voorwaarde voldoet.

This property is part of the project De Bomentuin

Get in touch