Appartement te koop

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 10304282
Immoweb code : 10304282

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Modern appartement in Vilvoorde!

In Vilvoorde vinden we dit modern appartement. Het kent een uitstekende ligging dankzij de vlotte toegang langs de invalswegen, openbaar vervoer in de buurt en toegang tot het centrum van Vilvoorde op fiets en wandelafstand.

We komen het appartement binnen in de inkomhal waar ook het gastentoilet voorzien is. Lopen we rechtdoor dan komen we in de lichtrijke leefruimte. De openkeuken is aansluitend op de leefruimte en is voorzien van alle comfort zoals vaatwasser, combi oven, inductiekookplaat,....Via deze grote ruimte hebben we toegang tot het terras waar het heerlijk vertoeven is. Via de leefruimte hebben we toegang tot de slaapkamers van 7,5m²en 11,5m². De kleinste kamer wordt actueel als bureau/kinderkamer gebruikt. Aan deze zijde van het appartement vinden we ook de moderne badkamer met inloopdouche en een grote wastafel in meubel. Bijkomend pluspunt is de openbare parking achter het gebouw zodat parkeren geen zorg meer is.



Kortom ben je opzoek naar een modern en lichtrijk 2-slaapkamer appartement in Vilvoorde. Twijfel dan niet en plan jouw bezoek via 02.270.90.75 of via [email protected].

Neem contact op