Appartement te koop

1 slaapkamer 71 vierkante meters

Immoweb code : 10677814
Immoweb code : 10677814

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
71 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouw appartement 0.3

Welkom in uw nieuwe thuis, waar comfort en gezelligheid samenkomen! Dit prachtige gelijkvloerse nieuwbouw BEN-appartement van 71m² biedt u alle gemakken die u nodig heeft. Geniet van een ruime slaapkamer, een moderne badkamer en een heerlijk lichte leefruimte met open keuken. Stap naar buiten en ontdek een ruim terras van maar liefst 20m², waar u kunt genieten van de frisse lucht en het buitenleven.

Maar dat is nog niet alles. Dit appartement biedt u ook een prachtige plantklare tuin van 99m². Hier kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen, omringd door een groene oase. De ideale plek voor wie op zoek is naar een duurzaam toevluchtsoord, dicht bij de stad maar toch weg van de drukte. Warmtepomp, vloerverwarming, E-peil onder 20,... zijn enkele van de vele troeven

En er is meer goed nieuws! Als kers op de taart komt dit appartement in aanmerking voor vijf jaar vrijstelling van uw kadastraal inkomen. Wacht niet langer en neem snel contact met ons op voor meer informatie. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0478/670.192.

Dit appartement wordt verkocht onder het BTW-stelsel van 21%. Mis deze unieke kans niet en maak uw droom werkelijkheid

Neem contact op