Appartementsblok te koop

780000€

8 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11337545
Immoweb code : 11337545

Overzicht

8 slaapkamers
4 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
60 vierkante meters grond

Omschrijving

Vergund opbrengsteigendom met 4 appartementen en 3 garages

Zeer centraal, doch rustig gelegen, opbrengsteigendom te koop in Antwerpen. Het pand bestaat uit 4 appartementen met identieke indeling en 3 gelijkvloerse parkeerstaanplaatsen. Het gebouw bevindt zich op een hoek van een straat waardoor de 4 appartementen van circa 50m2 een mooie lichtinval ontvangen. Elk appartement heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer. Het hoekgebouw beschikt ook een hele ruime kelder. Op wandelafstand van het Sint-Jansplein, Operaplein, het historisch hart van Antwerpen en het centraal station.

Momenteel zijn alle verdiepingen en twee staanplaatsen verhuurd aan circa 3000 EUR per maand. Geen indexering toegepast sinds 2021, waardoor de opbrengsten-opportuniteit hoger ligt. Daarnaast kan de derde staanplaats ook nog verhuurd worden. Lage gemeenschappelijke kosten (enkel licht).

De 4 appartementen en het gemeenschappelijke deel hebben aparte elektriciteit en watermeters.

De laatst gemeten EPC score is E (557 kwH (m2/jaar)), maar de score zal verbeteren met een nieuwe keuring gezien er renovaties plaats hebben gevonden waarin onder andere beglazingen zijn geplaatst.

Neem contact op