Appartementsblok te koop

Richtprijs 99000€

1320 vierkante meters

Immoweb code : 11348327
Immoweb code : 11348327

Overzicht

1320 vierkante meters bewoonbare ruimte
1702 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren industrieel gebouw (met vergunning 5 gites)

We zijn erg verheugd, bij Wellimmo, om u dit heel mooie project voor te kunnen stellen. Het staat op een atypische plaats, op amper 5 min van de E411, en op gelijke afstand tot Brussel en Luxemburg. De gemeente Rochefort biedt schitterende landschappen, een groen platteland, heel bekende toeristische plaatsen (Han-sur-Lesse, Lavaux-Ste-Anne, enz...) en vele activiteiten.
Ontdek een uitzonderlijk potentieel met dit industriële pand, een voormalige fabriek voor de winning van bariet, uit 1827. Deze woning wordt gekenmerkt door een grote bewoonbare oppervlakte van 1320 m², ideaal voor een gepersonaliseerde indeling volgens uw professionele behoeften of voor de realisatie van een woonproject in loftstijl. Onder voorbehoud van verlenging iseen vergunning verkregen voor de bouw van 5 gîtes en een appartement.
Dit pand is een leeg canvas dat klaar is om te worden getransformeerd volgens de ambities van de toekomstige eigenaar. De structuur is gemaakt van baksteen en beton, op 3 verdiepingen en met kelders waar de extractie-schachten nog zichtbaar zijn. Het interieur is ruim, met indrukwekkende plafondhoogtes (tot 5,85 m) en biedt prachtige natuurlijke lichtinval.

Neem contact op