Appartementsblok te koop

890000€

10 slaapkamers 1994 vierkante meters

Immoweb code : 10638043
Immoweb code : 10638043

Overzicht

10 slaapkamers
3 badkamers
1994 vierkante meters bewoonbare ruimte
16136 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelsruimte

Welkom bij Trevi Vanhoudt & Partners! We zijn verheugd om u dit prachtige commerciële pand in Raeren te presenteren. De locatie van het pand aan de grens met Duitsland, tussen Aken en Monschau richting de Eifel en Rursee, is gewoonweg fantastisch.

De hoogtepunten van het pand zijn het restaurant Fringshaus met een capaciteit van ongeveer 65 zitplaatsen en een goedlopende grenswinkel. Het gebouw heeft 3 ruime appartementen op het zuiden en veel potentieel voor verdere uitbreidingsmogelijkheden. Of u nu denkt aan een hotel, appartementen of vakantiewoningen, dit pand biedt u diverse gebruiksmogelijkheden.

De buitenruimte maakt indruk met een charmante tuin, aangrenzend weiland en voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten. Daarnaast zijn er negen garages beschikbaar om uw voertuigen veilig te stallen.

De locatie van Fringshaus is ideaal voor buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen, met name langs de populaire Ravel-fietsroute. In de nabije omgeving vindt u ook populaire bestemmingen zoals het schilderachtige Monschau, het imposante kasteel Vogelsang, het natuurpark Nordeifel en het indrukwekkende Belgische natuurgebied.

Als u op zoek bent naar een commercieel pand op een perfecte locatie, dan bent u hier aan het juiste adres! Houd er rekening mee dat het gebouw eigendom is van een vennootschap en dat de verkoop van de vennootschap dus voorop staat.

Voor meer informatie staan we graag tot uw beschikking. Bel ons op 0032498/17.45.44 o

Neem contact op