Bel-etage te koop

399500€

4 slaapkamers 241 vierkante meters

Immoweb code : 11204667
Immoweb code : 11204667

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
241 vierkante meters bewoonbare ruimte
241 vierkante meters grond

Omschrijving

zeer ruime 1-gezinswoning

Dit is een zeer ruime belle-étage woning met 320m2 bewoonbare oppervlakte.
Op het gelijkvloers heb je een ruime garage voor 2 wagens, een stockage ruimte, een technische ruimte en een bergruimte met ingebouwde kasten en trap naar de leefruimtes op het 1ste verdiep.
Het eerste verdiep bereik je langs de voordeur via een vaste trap. Je komt binnen in een ruime hal met een apart toilet en een vaste trap naar het 2de verdiep en ook een trap naar het gelijkvloers (garage). Vanuit de hal kan je zowel naar de ruime ingebouwde keuken met een smeg fornuis en oven op gas, alsook naar de grote leefruimte. vanuit de leefruimte kan je doorlopen naar de ruime veranda met elektrisch intrekbaar dak. Daar achter ligt een volledig met kunstgras aangelegde gezellige tuin met ingebouwde plantenbakken.
Op het 2de verdiep kom je op de nachthal met links een gerenoveerde badkamer met douche, bad, toilet en dubbele lavabo. Daarnaast ligt de master bedroom met ingebouwde kasten op 2 wanden en elektrisch bed. Vervolgens zijn er dan ook nog 2 ruime kinderkamers.
Vanuit een berging is er nog een vaste trap naar de volledig afgewerkte 4de slaapkamer. Met onder de schuinte van het dak nog een ruime stockageruimte achter een valse wand.
Het huis heeft een zeer gunstige EPC score van 192kwh/m2 (B).
En ook is er een asbest-inventarisattest opgemaakt.
Het huis ligt in een doodlopende straat op 100m van het natuurgebied den Dotter, en heeft een prachtig uitzicht op landerijen en natuurgebied.
Voor een bezoek

Neem contact op