Bel-etage te koop

199000€

3 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 11344950
Immoweb code : 11344950

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
264 vierkante meters grond

Omschrijving

RUIME BEL ETAGE MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE

Deze goed onderhouden Bel-etage ligt in een rustige doodlopende straat, op een steenworp afstand van het centrum van Hamme. Een woning met veel mogelijkheden na wat opfriswerk.

Bij het betreden van de woning komt u in een ruime inkomhal met een trap naar de 1ste verdieping. De hal biedt toegang tot een ruime garage van (23m²), Verder is er nog een opsplitsing van een kleine bergruimte, een grote werkplaats en een wasruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Via de werkplaats heeft u directe toegang tot de ruime, zonovergoten tuin aan de zuidkant.

Op de eerste verdieping bevindt zich een gezellige woonkamer. Als u verder gaat, komt u in de lichte eetkamer en aangrenzende keuken terecht. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot het terras met een trap die leidt naar de achtertuin. Ook op deze verdieping is er een badkamer met wastafel, douche en toilet.

De tweede verdieping herbergt drie slaapkamers en een kleine opslagruimte/ zolderkamer.
Tot slot is er nog een zolder bereikbaar via een luik, deze biedt veel mogelijkheden voor het maken van een extra kamer. De woning is onderheven aan de renovatieverplichting.

Pluspunten:
- Centrale ligging
- 3 slaapkamers
- Aanwezigheid van een garage
- Ruime berging
- Zonnige tuin op het zuiden

Wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan snel contact met ons op via info@uw-huis of bel ons op 052 46 38 03

Neem contact op