Bel-etage te koop

Richtprijs

3 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 11013612
Immoweb code : 11013612

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte
212 vierkante meters grond

Omschrijving

Welkom in deze solide bel-étage woning in het centrum van Zellik.

Op het gelijkvloers vinden we de ruime garage (18 m2) , 2 kelders en een souterrain. De inkomhall beschikt nog over een handige berging onder de trap die als vestiaire/schoenkast kan dienen en een apart toilet. 1 Verdieping hoger ontdekken we de ruime leefruimte van maar liefst 33 m2, met een overdekt terras dat uitkijkt over de tuin en de aparte keuken. Indien je wat slecht(er) te been bent, kan je met de traplift verdieping 1 en 2 vlot bereiken.

De bovenverdieping beschikt niet alleen over 2 grote slaapkamers (13m2 en 13m2) en 1 kinderkamer (6 m2), maar ook nog over een ruime, inrichtbare zolder. Mits het plaatsen van een vaste trap creëert u zo een extra bewoonbare oppervlakte.

De uitbreidingsmogelijkheden binnen het bestaande volume zijn legio: wat dacht u van een bureau in het souterrain of extra slaapkamers op de zolder? Bovendien biedt de tuin een oase van rust midden in het centrum, terwijl de nabijheid van het station en de vlotte toegang tot de invalswegen naar Brussel en de ring het pendelen vereenvoudigen.

Hoewel de woning een grondige opfrissing vergt, valt ze met haar EPC D niet onder de energetische renovatieverplichting. Ze biedt de ideale kans om een unieke thuis te creëren, aangepast aan jouw behoeften en wensen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezichtiging en laat je verrassen door de ruimte en het potentieel van deze centraal gelegen woning met garage.

Neem contact op