Benedenverdieping te huur

1250€ per maand

1 slaapkamer 90 vierkante meters

Immoweb code : 11350904
Immoweb code : 11350904

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Zuinig nieuwbouwappartement op benedenverdieping met tuin

De nieuwbouw bestaat uit 2 appartementen waarvan dit zich op de benedenverdieping bevindt. Er is een ruime living doorlopend in een ingerichte keuken met veel daglicht. Daarnaast is er een grote slaapkamer, een moderne badkamer met bad en inloopdouche, een berging, toilet en een ruim terras en tuin gericht op het zuidwesten. Het meubilair op de foto's kan worden gebruikt, maar eigen meubilair is ook mogelijk. Er is ook een parkeerplaats voor de wagen onder de carpoort en naast het huis en een fietsenstalling.
Het appartement is ideaal gelegen nabij het meer van Rotselaar(300m), op 200m van een bushalte (met rechtstreekse verbinding naar Gasthuisberg) en op 1km van het station van Wezemaal met goede connectie naar Brussel/Leuven/Aarschot/Antwerpen.
De nieuwbouw is zeer energiezuinig (EPC -7) omwille van een zeer goede isolatie en zonnepanelen. Deze leveren elektriciteit voor de vloerverwarming via een lucht-warmtepomp alsook voor het bijkomend individueel verbruik, waardoor de verbruikskosten laag zijn.

Neem contact op