Benedenverdieping te koop

398000€

3 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 11345928
Immoweb code : 11345928

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruim gelijkvloers appartement met tuin en 3 slaapkamers - E

Dit prachtige gelijkvloersappartement, gelegen in Anderlecht, op een centrale locatie, waardoor alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn, zoals o.a. commerciële centra en het Eramsus-ziekenhuis. Desondanks biedt het appartement een adembenemend uitzicht op de groene omgeving. Dit appartement beschikt eveneens over een garage met aansluitende kelder, wat een waardevolle toevoeging is in een stedelijke omgeving. De garage met kelder is apart aan te kopen voor 35.000 €.

Een van de opvallendste kenmerken van dit appartement is het grote, zonnige terras met een privatieve tuin. Daarnaast heb je ook toegang tot de achterliggende gemeenschappelijke tuin.
Dit appartement biedt niet alleen een prachtige buitenruimte, maar ook een comfortabel, modern en ruim interieur met op maat gemaakte kasten. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of voor mensen die op zoek zijn naar extra ruimte voor bijvoorbeeld een kantoor of hobbyruimte. De gelijkvloerse ligging maakt het bovendien toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en mobiliteitsniveaus.
Het gebouw wordt beheerd door een syndicus.

Kortom, dit gelijkvloersappartement combineert het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad en de rust van de natuur.

Neem contact op