Benedenverdieping te koop

279000€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11311741
Immoweb code : 11311741

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloersapp met 2 slpks en zeer groot terras!

Zeer sfeervol en modern appartement van 93m2 met 2 slaapkamers, en een zeer groot terras met uitzicht op het gezellige binnenplein. Dit appartement is helemaal instapklaar en werd met zorgvuldig gekozen materialen afgewerkt wat resulteert in een uiterst smaakvol en comfortabel geheel. In het appartement zelf is het zalig vertoeven door een enorme lichtinval te danken aan de grote raampartijen aan zowel de voorkant als aan de achterkant van het leefruimte.

Verder is het super gelegen in het rustige en groene Munsterbilzen met zijn verschillende buurtwinkels en leuke eetzaken, maar toch ook zeer centraal met het centrum van Bilzen op amper 2km. In de directe omgeving zijn er ook veel bossen en fiets-en wandelroutes ideaal voor de sportieve natuurliefhebber.

Verder beschikt dit appartement over 2 autostandplaatsen in de kelderverdieping en een ruime berging voorzien van op maat gemaakte kasten, alles inbegrepen in de prijs!

Ook heeft het 2 terrassen, één aan de voorkant van de blok en het andere ligt aan de achterkant en is volledig omheind. Deze aan de achterkant ligt op het zuid-oosten, waardoor het er zalig genieten is.

INDELING
GELIJKVLOER
Inkomhal met apart toilet en berging, zeer gezellige en lichte leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken en een prachtige vloer, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de leefruimte is er toegang naar de terrassen, nachthal met 2 slaapkamers, beide afgewerkt met een laminaatvloer, badkamer met b...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op