Boerderij te koop

435000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11202366
Immoweb code : 11202366

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
7095 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante te renoveren hoeve met tijdloze potentie in Hulsen

*** IN OPTIE ***

Ontdek deze landelijke parel, gelegen in het Balen-Hulsen. Deze authentieke hoeve, gebouwd voor 1930 en deels gerenoveerd in 2015, staat op een riant perceel van 7095 m2 met een zuidelijk georiënteerde tuin die de zon omarmt.

De bewoonbare oppervlakte van 205 m2 herbergt een keuken, badkamer, leefruimte en toilet op het gelijkvloers, waardoor het dagelijks leven zich afspeelt met een natuurlijke flow. De eerste verdieping telt 3 ruime slaapkamers. De grote zolder en de omvangrijke tuin met functionele schuur en carport bieden een zee aan mogelijkheden

De aanwezigheid van een omheinde weide met eiken weidepoorten maakt deze woonst een droom voor elke dierenliefhebber. Dit huis biedt, dankzij de grondige gedeeltelijke renovatie, een stevig fundament voor verdere verduurzaming en modernisering.

Een pand waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten, wachtend op diegene die de charme van weleer kan koppelen aan het comfort van nu. Bent u klaar om uw eigen hoofdstuk toe te voegen aan de geschiedenis van deze woning?

* Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijv

Neem contact op