Boerderij te koop

365000€

4 slaapkamers 274 vierkante meters

Immoweb code : 11292497
Immoweb code : 11292497

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
274 vierkante meters bewoonbare ruimte
2055 vierkante meters grond

Omschrijving

Verzorgde vierkantshoeve in zeer degelijke staat op 20a44ca

Deze uitstekend verzorgde vierkantshoeve is gelegen langs de Hernerweg ter hoogte van nummer 112, op een perceel van 20a 44ca. Sint-Huibrechts-Hern is een landelijke deelgemeente van Hoeselt, omgeven door tal van heerlijke fiets- en wandelwegen, zoals onder meer de geliefde bloesemroete, die vertrekt vanuit de mooie en gekende Kluis van Vrijhern. Het centrum van Hoeselt bereikt men na een vijftal minuutjes rijden. Het centrum van Tongeren ligt op een vijftal kilometer verder.

De hoeve is gebouwd midden jaren 50. Dankzij voortdurend uitstekend onderhoud en al enkele belangrijke renovatiewerken zal men hier een uitstekende basis vinden voor een geslaagde renovatie. Het merendeel van de daken werd al vakkundig volledig vernieuwd - inbegrepen het volledige houtwerk, pannen en onderdak - zodat de koper deze zware kost niet meer zal moeten incalculeren.
Het bebouwde gedeelte van dit eigendom bevindt zich in woongebieden met landelijk karakter, hetgeen mogelijkheden biedt voor onder meer herbestemming tot meergezinswoningen, vakantiewoning/B&B met horeca, kleinhandel,... Anderzijds heeft de achtergelegen zone volgens het gewestplan de bestemming agrarische gebieden gekregen, zodat de rust en het vrije uitzicht op deze prachtige groene omgeving hier voor de koper bewaard zullen blijven.


INDELING

WONING

Het woongedeelte - inclusief de rechtsgelegen garage en zolderingen - telt een netto bewoonbare oppervlakte van 274 m² . Het dak is omstreeks 2005 volledig en zeer vakkundig v

Neem contact op