Commerciële panden te huur

1000€ per maand

Immoweb code : 10962516
Immoweb code : 10962516

Overzicht

321 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelsgelijkvloers + Terras + Tuin. UITSTEKENDE LOCATIE la

VOOR 1 JAAR TE HUUR!
OP UITSTEKENDE LOCATIE gelegen Handelsgelijkvloers met terras, tuin, parking, carport. 2de inkom langs achterliggende Lieve Vrouwstraat.
Op de doorgaande A. Dumontlaan, aan de Lieve Vrouwkerk ligt dit handelsgelijkvloers, ideale commerciële ruimte, burelen, praktijk,.. Tuin en achterinkom.
Het bovenliggend appartement (niet te huur) heeft een aparte inkomdeur en aparte meters van water, gas en elektriciteit.
Het pand werd in 2002 nieuw gebouwd en het handelsgedeelte is in 2019 gerenoveerd.
Voorgevel is volledig venster – in de achtergevel brengt de glasdeur licht binnen en heeft men zicht op de ingerichte tuin.
De eigendom is goed geïsoleerd. De elektriciteit is goedgekeurd. Er is drainage aangelegd. Regenput van 10.000 L. Elektrische rolluiken gelijkvloers. Alarm. Beton tussenvloeren. Hoogrendementsglas in PVC ramen. CV op aardgas met condenserende ketel Itho Daalderop (3 j oud). Ventilatiesysteem.
De vloeren zijn vloertegels. Vloerspots en plafondspots.
Er is kruipkelder (betonvloer) onder heel het gebouw.
Parking aan de straatkant André Dumontlaan en ook inrit en parking langs de parallelle Lieve Vrouwstraat. Afgesloten met metalen elektrische poort.
In de aantrekkelijke tuin vindt men o.a. een zoete kerselaar, lampenpoetsergras, kleinbladige klimop, pampasgras,..
Aangenaam terras (betegeld en met verlichting en uitgietbak). Achteraan in de zuidgerichte tuin, kant Lieve Vrouwstraat staat een tuinhuis met carport.

GELIJKVLOERS HANDELSPAND 83

Neem contact op