Commerciële panden te huur

1650€ + 200€ per maand

80 vierkante meters

Immoweb code : 11081389
Immoweb code : 11081389

Overzicht

80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/04/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers duplex voor commercieel gebruik

Gelijkvloers duplex met een oppervlakte van 80 m² (inclusief een kelder) voor commercieel gebruik, ideaal gelegen op de hoek van de Avenue de la Couronne en de Rue Fritz Toussaint in Elsene. De duplex bestaat uit een ruime begane grond (zichtbaar op het plattegrond) en een ingerichte en bruikbare kelder met een grote opslagruimte, voorraadkamer en apparatuur voor privé airconditioning. De glazen gevel aan de straathoek biedt uitstekende zichtbaarheid voor de zaak. De ramen zijn voorzien van dubbel glas, en de versterkte voordeur zorgt voor gemakkelijke toegang voor personen met beperkte mobiliteit. De commerciële ruimte heeft een keuken en een eigen toilet.

Het pand ligt in de buurt van de VUB, op 280 meter van het station Etterbeek en op 20 meter van de bushalte Delporte. Het is dus gunstig gelegen in de levendige buurt van de Boulevard Général Jacques en dicht bij het ziekenhuis van Elsene.

De rest van het gebouw is residentieel.

De gemeenschappelijke kosten voor het gebouw, inclusief verwarming en water, bedragen ongeveer 600 euro per kwartaal. Het commerciële huurcontract vereist geen overname van een handelsfonds en wordt momenteel ingenomen door een onderlinge verzekeringsmaatschappij die eind maart 2024 zal vertrekken.

Voor bezichtigingen, neem contact op met het volgende nummer:
0486.42.43.42

Neem contact op