Commerciële panden te koop

450000€

400 vierkante meters

Immoweb code : 11273177
Immoweb code : 11273177

Overzicht

1 badkamer
400 vierkante meters bewoonbare ruimte
280 vierkante meters grond
1.125,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Winkel met woonst en groot atelier

Instapklaar multifunctioneel commercieel pand met woonst in het felbegeerde Sint-Amandsberg (op nog geen 3 km van centrum Gent) bestaande uit ruime winkelruimte, achterliggende werkruimte van meer dan 200 m2 en bovenliggend een drie slaapkamer appartement, dit pand is perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar de ideale locatie om hun dromen te verwezenlijken in een aangename woon en werkplek, tot voor kort uitgebaat als florerende bakkerij, met bovenliggende woonst. Een pand met enorm veel mogelijkheden.

Met een automatische deur, elektrische rolluiken en luifel en versterkte achterdeur, is de toegankelijkheid en beveiliging van uw zaak gegarandeerd, de achterdeur (toegang leveranciers) is eenvoudig bereikbaar via een privéweg en via de achterliggende straat (Ijzertijdhof).

Zonnepanelen installatie met een groot vermogen en een terugdraaiende teller en groene stroom certificaten tot 2029, verwarming op elektriciteit via warmtepompen, geïntegreerde airco's in het hele pand zorgen voor verkoeling op warme dagen.

Gemakkelijke bereikbaarheid met openbaar vervoer, fiets en auto (R4 op 2 KM), op nog geen 5 min rijden en 10 min fietsen van centrum Gent.

Optie om een aanpalend achterliggend perceel bouwgrond van circa 265 m2 mee aan te kopen.

Momenteel verhuurd (3.000 €/maand), indien gewenst kan het pand echter bij akte beschikbaar zijn.

Altijd telefonisch bereikbaar, bezoek mogelijk enkel op afspraak.

Neem contact op