Commerciële panden te koop

449000€

205 vierkante meters

Immoweb code : 11284035
Immoweb code : 11284035

Overzicht

205 vierkante meters bewoonbare ruimte
237 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelshuis gelegen op een vlot bereikbare locatie vlakbij

CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via [email protected]

verkoop VRAAGPRIJS
verkoop voor eigenaar-particulier

Mobiscore: 9,5/10
EPC-score: C

Dit handelshuis gelegen op De Pintelaan is ideaal als u op zoek bent naar een combinatie van wonen en werken.
De handelszaak geniet van een topligging vlakbij het UZ Gent, nabij alle invalswegen (E17/R4/E40) en op fietsafstand van het historisch centrum van Gent. Op wandelafstand bevinden zich verschillende universiteiten, parken, winkels en andere voorzieningen. Ook station Gent-Sint-Pieters bevindt zich op een boogscheut van het pand (5 min fietsen).

Het handelshuis bestaat op het gelijkvloers uit een handelszaak (momenteel wordt de zaak uitgebaat als een afhaalchinees) met volledig geïnstalleerde keuken (gasfornuis, ingebouwde frigocel, afwashoek,bijkeuken,…) en toilet. Achteraan bevindt er zich een polyvalente ruimte die onderdeel kan uitmaken van de handelszaak of privé kan worden aangewend als leef -en eetruime en uitgeeft op de grote zuidoost georiënteerde tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers (19m2 en 13m2 ) . Op de 2e verdieping bevinden zich de derde slaapkamer (18m2 ) en de ruime badkamer met dubbel wasmeubel, ligbad en toilet (13m2). Tot slot beschikt de woning nog over een ruime zolder met valluik en een droge kelder van 7m2, ideaal als extra opbergruimte bij de handelszaak.

Het pand wordt op heden in zijn totaliteit verhuurd. Het pand kan worden verder gehuurd door de huidige huurders

Neem contact op