Commerciële panden te koop

425000€

268 vierkante meters

Immoweb code : 11284161
Immoweb code : 11284161

Overzicht

1 badkamer
268 vierkante meters bewoonbare ruimte
104 vierkante meters grond
1.586,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand te koop in Hartje van Sint-Pieters-Leeuw

Dit goed verzorgde handelspand met woonst bevindt zich in de Negenmanneke-wijk, in het hart van Sint-Pieters-Leeuw. De handelsruimte (65m²) is opgezet met een open indeling, waardoor u de mogelijkheid heeft om het interieur aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Dankzij een aparte ingang is het zelfs mogelijk om meerdere activiteiten in het pand te ontplooien. Grote etalageruiten zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, trekken de aandacht van voorbijgangers en creëren zo een uitnodigende sfeer voor potentiële klanten.
Naast de commerciële ruimte beschikt het pand ook over een woonruimte (200m²) met een garage. Op het eerste verdiep vindt u een ruime en lichte woonkamer,een volledig uitgeruste keuken met veranda, een eerste slaapkamer en een badkamer. Het tweede verdiep herbergt maar liefst drie slaapkamers, variërend in grootte van 21m², 12m² en 9m².
De strategische ligging van dit pand maakt het ideaal voor zowel wonen als werken. De nabijheid van openbaar vervoer, scholen, lokale winkels en de wijk Negenmanneke dragen bij aan de aantrekkelijkheid van deze locatie. Beide delen worden verwarmd op gas met condentatieketel en elektriciteit conform.
Woonst: EPC-E ((kWh 408/m² jaar)
Handelspand: EPC-D 

Op slechts 10 minuten van de ring naar Brussel.
Voor meer info : https://www.era.be/nl/era-innova
De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische

Neem contact op