Duplex te koop

350000€

3 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 11321636
Immoweb code : 11321636

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig Duplex appartement in Gentbrugge: moderne stijl en

In het hart van het rustige Gentbrugge, gelegen in een zeer rustige straat, ligt een parel van een duplexappartement. Met twee slaapkamers, twee badkamers en een dressing/bureau, biedt dit 96m² grote duplexappartement een weelderige en praktische leefruimte voor degenen die op zoek zijn naar comfort en stijl.

Met een totale renovatie in 2022 onderging deze duplex een complete transformatie, waardoor het praktisch als een nieuwbouw kan worden beschouwd. Gelegen op de tweede en tevens bovenste verdieping van een kleinschalig gebouw met slechts twee eenheden.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door de lichtrijke leefruimte, naadloos verbonden met een open keuken. De keuken, uitgerust met moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser, spoelbak en oven, vormt het hart van het huis. Grenzend aan de keuken bevindt zich de eerste van de twee badkamers, compleet met een lavabo, douchecabine en toilet, naast de eerste slaapkamer van 15m².

Een kleine overloop op de eerste verdieping herbergt handig de aansluiting voor de wasmachine, verborgen achter een ingebouwde kast, met daarnaast een tweede kamer van 6,5m² die dienst kan doen als dressing of bureau. De derde slaapkamer van 22m², gelegen op dezelfde verdieping, biedt een eigen douchekamer met inloopdouche en lavabo.

De praktische indeling van het appartement, gecombineerd met eigentijdse en onderhoudsvriendelijke materialen, belichaamt de moderne levensstijl. Grote raampartijen laten overvloedig natuurlij

Neem contact op