Duplex te koop

629000€

2 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 11132638
Immoweb code : 11132638

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Karaktervol en tussen Kastelein en St Gillisvoorplein

Tussen Kastelein en St Gilles voorplein, in een levendige wijk, Hoog St Gilles, op 5 minuten van cafés en restaurants, een prachtige duplex in een herenhuis, gerenoveerd in 2013 en 2019, met een grote tuin. Een stil eiland van groen midden in de stad.
Het appartement gelegen op gelijkvloers met veel lichtinval. Ruime woonkeuken met originele mozaïekvloer, met grote tuindeuren naar een terras en een kleine privétuin die uitkomt op een zeer grote gemeenschappelijke tuin.
Grenzend aan de keuken is een eetkamer, een grote woonkamer met een schoorsteenmantel met gashaard insert. Een aangrenzende kamer, met een loft als logeerkamer. Tenslotte een hal met toilet en wastafel.
Prachtige authentieke gipsplafonds overal. De historische en charmante elementen zijn behouden gebleven met een zeer mooie renovatie (high-performance chassis).
Beneden: Een nachthal en ruime gewelfde slaapkamer, met veel natuurlijk licht, glazen deuren die uitkomen op een betegelde privé koer. Een badkamer (retro tegelwerk daterend uit de tijd dat het co-propriété in gebruik was als kunstschool, jaren 70) met dubbele wastafel, inloopdouche en 2e toilet, inloop garderobe, washok (voor wasmachine en droger). Privékelder met hobbytafel, chaufage (Vaillant 2013, conform). Elektriciteit conform. Vanuit de hoofdingang ook nog meer kelders.
Zonnepanelen geïnstalleerd! Zeer lage lasten.
Dorpsgevoel en rust in het midden van de stad, vanwege de grote gemeenschappelijke tuin. Zeldzaam! Coup de Coeur!

Neem contact op