Gebouw voor gemengd gebruik te koop

835000€

425 vierkante meters

Immoweb code : 10917565
Immoweb code : 10917565

Overzicht

425 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Uniek pand dicht bij Atomium

Klein industrieel pand met jaren-30-huis, gelegen in de buurt van het Atomium en het Koninklijk paleis, grenzend aan een rustig plein in Laken, bij de Europese School en omgeven door drie uitzonderlijke parken, in de directe nabijheid van openbaar vervoer. Deze eigendom bestaande uit twee open plateaus en een aanpalend huis kunnen dienstdoen als trendy (co)-woonst, kunstatelier of hippe kantoren.

Op het einde van een charmante, private binnenweg ligt een industrieel pand. Op het gelijksvloers bevindt zich een ruim atelier van ± 165 m², met sanitaire ruimte van ± 12 m² met twee toiletten. De eerste verdieping is gerenoveerd tot een prachtige open ruimte met grote ramen en veel lichtinval, type loft van ± 148 m². Vanop het dak, in 2018 gerenoveerd, heeft men een uitzonderlijk zicht op het Atomium. Een uniek dakterras van 120 m² biedt zich dan ook aan. De woning en het pand zijn met elkaar verbonden door een overdekt terras van ± 60 m².

Vooraan ligt een te renoveren, karaktervolle woning met vijf kamers en hall, nu ingericht als kantoor, met een klein toilet en vintage keuken en twee kelders. Aan de straatkant bevindt zich een ruime, afgesloten garage van ± 18 m². Voor het huis zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar. Het eigendom biedt tevens de mogelijkheid voor een bouwproject tussen de aanpalende huizen. In 2018 werden de verwarmingsinstallaties van beiden units vernieuwd. Het pand is voorzien van een nieuwe elektriciteitsinstallatie en verwarming via warmtepompen.

Neem contact op