Gebouw voor gemengd gebruik te koop

549000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11276696
Immoweb code : 11276696

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
406 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met handelszaak op absolute toplocatie te koop

Op zoek naar een unieke mogelijkheid om je eigen onderneming te starten in het bruisende Edegem of om mits de nodige aanpassingen je droomwoning te verwezenlijken in hartje Elsdonk wijk? Deze woning met gelijkvloerse handelsruimte op een absolute toplocatie is zeer rustig gelegen in een residentiële wijk omringd door vele scholen, bedrijven en uitvalswegen.
De vorige handelszaak is gedurende een zeer lange periode (26 jaar!) steeds zeer succesvol gebleken met een sterke gegarandeerde omzet.

Bijzonderheden:

Prachtige locatie: Gelegen in het hart van Edegem, geniet deze woning een centrale ligging die gemakkelijk toegankelijk is voor zowel bewoners als passanten.

Omgeven door activiteit: Dankzij de nabijheid van de vele scholen en bedrijven ben je verzekerd van een constante stroom aan klanten en dit gedurende de hele dag.

Lokale steun: De buurtbewoners van Edegem staan te popelen om een nieuwe zaak in hun buurt te verwelkomen. Met een warm onthaal en trouwe klanten, ben je verzekerd van een solide klantenbestand.

Boven de handelszaak bevindt zich een ruime duplex woning met een leefruimte die baadt in het licht en 3 grote slaapkamers.

Eveneens zijn er mogelijkheden tot omtoveren tot een prachtige, half open woning.

Dit is een zeldzame kans om een succesvol handelszaak mét enorm potentieel over te nemen op een toplocatie en/of om je woondroom waar te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer info of een bezoek via [email protected] of tel 03/501.64.27

Neem contact op