Gebouw voor gemengd gebruik te koop

990000€

5 slaapkamers 332 vierkante meters

Immoweb code : 11319933
Immoweb code : 11319933

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
332 vierkante meters bewoonbare ruimte
255 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Opportuniteit voor vrije beroepers!

Welkom in het hart van Leuven, waar historie en moderniteit samenkomen in deze prachtige dubbele herenwoning. Oorspronkelijk één geheel, is deze woning op karakteristieke wijze omgevormd tot een ruime hoofdwoning en twee rendabele studio's, allen binnen hetzelfde statige pand. Betreed de woning en word begroet door de hoge plafonds. De warme parketvloer verwelkomt je in de leefruimte. Aansluitend in de aanbouw is er een keuken met Boretti gasvuur. Ontdek zeker het bargedeelte met een idyllisch uitzicht op de tuin. Een perfecte plek om te ontspannen. Verder is er nog een tweede leefruimte voorzien bij de woning. Ook zijn er op deze verdieping twee toiletten voorzien. Op de eerste verdieping van de woning is er een zeer ruime slaapkamer met een ensuite badkamer. Deze omvat een regendouche, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 volwaardige slaapkamers voorzien, alsook een kruipzolder.

Via een aparte ingang bereiken we twee verhuurde studio's.
·Studio 1: omvat een gezellige leefruimte met open keuken, apart toilet en een slaapkamer met ruime douche
·Studio 2: deze ruimte verrast met een open leefruimte met unieke mezzanine voor het slaapgedeelte. Verder is er een terras voorzien, apart toilet, douche, berging en ingebouwde kasten.

De woning heeft twee aparte, droge kelders. En is voorzien van een zeer mooie en ruime stadstuin. Interesse? Contacteer ons gerust via 0470 55 64 24 of [email protected]

Neem contact op