Gebouw voor gemengd gebruik te koop

385000€

1 slaapkamer 78 vierkante meters

Immoweb code : 11328676
Immoweb code : 11328676

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
236 vierkante meters grond

Omschrijving

Knusse energiezuinige woning op een prachtige locatie!

Op zoek naar een investeringspand op een rustige locatie? Boek dan nu uw bezoek!

Deze compacte halfopen bebouwing is gelegen hartje Wijgmaal. De woning werd zopas volledig gerenoveerd en is dus bijgevolg ook zeer energiezuinig.

Bij het betreden word je verwelkomd door een de inkomhal, die leidt naar de bureauruimte. De moderne badkamer is voorzien van een regendouche, wastafel, toilet en de aansluiting voor wasmachine. De achterzijde van de woning biedt een moderne keuken, die alle comfort omvat. Deze is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, wastafel, oven, microgolf, en ingebouwde frigo en vriezer. Verder is er nog een lichtrijke leefruimte, dewelke voorzien is van een keramische parkettegel. De leefruimte mondt uit in het aangelegde terras met zicht op groen en de velden. De tuin wordt nog verder aangelegd en ingezaaid. Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer met laminaatvloer.

De woning is voorzien van driedubbele beglazing, ventilatiesysteem, alsook zonnepanelen en bevindt zich in een energieklasse A. De naastgelegen woning (nummer 37) wordt ook te koop aangeboden onder dezelfde voorwaarden.

Interesse? Contacteer ons op 0470 55 64 24 of [email protected]

Neem contact op