Gebouw voor gemengd gebruik te koop

389000€

242 vierkante meters

Immoweb code : 11346732
Immoweb code : 11346732

Overzicht

2 badkamers
242 vierkante meters bewoonbare ruimte
120 vierkante meters grond

Omschrijving

Magazijn met woning op Zurenborg

Op zoek naar een gigantisch magazijn met erboven een woongelegenheid? Hier moet je zijn, op deze Zurenborgse toplocatie, pal in een van de mooiste buurten van Berchem.
In een charmante straat vind je deze charmante gevel. Inclusief een garage van maar liefst 35 m², een absolute troef in deze buurt! De inkomhal, die een gekleurde retro tegelvloer heeft, leidt je via enkele trapjes omhoog naar het tweede gedeelte achteraan, waar je nu een apart toilet, een wachtzaal en een grote praktijkruimte hebt maar dat samen met de garage kan omgevormd worden naar een magazijn van 78m².
De trap in de hal leidt je naar de eerste verdieping, waar je op de overloop een verouderd toilet met een douchekamer ernaast hebt. De ruime, lichte eetkamer vooraan heeft een originele plankenvloer, hoge plafonds, sierhaarden en rolluiken, met een gedateerde keuken ernaast. Aan de achterkant kan je een riante leefruimte creëren, die uitgeeft op een overdekt terrasje achteraan, met nog een extra terras op bankirai daarachter en zicht op heel veel groen. Na een grondige renovatie kan je van deze verdieping een prachtige, royale leefruimte maken met open keuken en de slaapkamers op de tweede verdieping.
Op dat tweede vind je nog eens een volledige verdieping met een soortgelijke lay-out, die je naar wens kunt omvormen tot een verdiep met twee lichte slaapkamers, een badkamer en een overdekt terras.
meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12608/

Neem contact op