Handelszaak te huur

4950€ per maand

330 vierkante meters

Immoweb code : 10982695
Immoweb code : 10982695

Overzicht

330 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Volledig ingerichte Horecazaak

In het centrum van Leuven met uitzicht op de Dijle (zijstraat van Brusselsestraat) ligt de volledig gerenoveerde Brasserie "De Wiering/Rotis".

De locatie is volledig vrij van leveranciers en brouwer (wat vrij uniek is in de Leuvense grotere horeca)

Dadelijk beschikbaar en instapklaar met volledig ingerichte keuken, zaal, toog, toiletten en functionele ruimtes (berging, koeling, afvalruimte, kleedruimte en wasruimte).

De zaak beschikt over een buitenterras en een veranda.
Zitplaatsen: +150 zitplaatsen binnen en 30 zitplaatsen terras buiten

Dit is één van de grootste horecazaken van Leuven gelegen vlak bij het historische centrum van Leuven. Leuven is een compacte studentenstad, waarbij deze locatie op 150m van de Oude Markt, 150 meter van de grote markt, 20 meter van de drukke Brusselsestraat (naast de Delhaize ligt). De zaterdagmarkt is aan de deur.

De 2 gevels zichtbaar: eentje vanaf de Dijle (waarbij de bouwvergunning nog recht geeft op 2 zichtbare terrassen boven de Dijle) en een gevel zichtbaar vanaf de Brusselsestraat.

De zaak bestaat uit verschillende gezellig ingerichte verdiepingen, waarvan sommige beschikken over een haardvuur.

De vermelde prijs is een indicatieve prijs: verschillende huuropties mogelijk met een handelshuurcontract: met of zonder aankoop inboedel/ met of zonder 3 bovengelegen appartementen, met of zonder omzetpercentage

Neem contact op