Handelszaak te huur

600€ per maand

19 vierkante meters

Immoweb code : 11305160
Immoweb code : 11305160

Overzicht

19 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

GLV handelspand TE HUUR in Mechelen

EEen bezoek ter plaatse kan u online inboeken in de online agenda. Voor alle andere informatie kan u contact opnemen met Wim Verhaegen via [email protected] of 015 79 05 90.

Dit uitstekende handelspand, gelegen op een van de meest levendige locaties in Mechelen, biedt een unieke kans voor ondernemers op zoek naar een centrale en goed zichtbare ruimte.

De locatie in de Hanswijkstraat, een bekende winkelstraat in Mechelen, garandeert een hoog voetgangersverkeer en biedt een uitstekende bereikbaarheid voor zowel lokale inwoners als toeristen. Dit handelspand is van de nabijheid van Thomas More Hogeschool, Station Mechelen  restaurants, winkels, en openbaar vervoersverbindingen, wat resulteert in een levendige en dynamische omgeving.

Het pand, direct beschikbaar voor gebruik, beschikt over een ruime glazen etalage die zorgt voor maximale zichtbaarheid en uitnodigendheid voor potentiële klanten. Met een oppervlakte van 19,7 vierkante meter, presenteert dit pand een compacte en toch veelzijdige commerciële mogelijkheid.

BIJZONDERHEDEN:
- Centraal gelegen
- Onmiddelijk beschikbaar


Neem contact op