Herenhuis te koop

840000€

6 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11284037
Immoweb code : 11284037

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
164 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig herenhuis vol authentieke elementen op een unieke

CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via [email protected]

verkoop VRAAGPRIJS
verkoop voor eigenaar-particulier
Mobiscore: 9,5/10

Welkom in dit prachtig herenhuis in het hartje van Gent!

Op een uitmuntende ligging in het historische stadscentrum - op wandelafstand van de Kouter, Coupure, Sint-Pietersplein - treft men deze unieke, te renoveren herenwoning met groot potentieel.
Stap binnen in een tijdloos stukje geschiedenis, gelegen in de Jeruzalemstraat in het hartje van Gent. Dit majestueuze herenhuis gebouwd in 1877 wacht op zijn nieuwe eigenaar om te worden omgetoverd tot een meesterwerk van modern comfort en historische charme. Met 4 royale slaapkamers en de mogelijkheid om nog 3 extra slaapkamers/badkamers te creëren, biedt dit huis een zee aan ruimte voor gezinnen en stadsmussen.

De woning zit vol authentieke kenmerken met hoge plafonds, schouwen, dubbele deuren, sierplafonds, moluren, originele houten vloeren en beschikt over mooie volumes...

U betreedt de woning in de royale inkomhal die meteen het karakter van de woning weergeeft. De inkomhal geeft je toegang tot een dubbele leefruimte die gescheiden wordt met mooie hoge originele deuren. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken en een achterbouw die u toegang geeft tot de buitenruimte van het pand. De ruime stadskoer is zuidgeoriënteerd en geeft je mogelijkheden om een eigen groene oase in de stad te creëren.

Via de inkomhal is er een vaste trap naar de sous-sol verdieping die u opnieuw een

Neem contact op