Herenhuis te koop

649000€

4 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11214337
Immoweb code : 11214337

Overzicht

4 slaapkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
280 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenhuis in Art Nouveau stijl op toplocatie

Uniek herenhuis gelegen op het stationssplein van Lokeren, ontworpen door de befaamde architect Achille Van Hoecke-Dessel. Volledig gerenoveerd (energiezuinig!) met behoud van authentieke elementen.

Indeling:
- Gelijkvloers: de inkomhal, voorzien van vestiaire en gastentoilet, brengt u naar de gezellige leefruimte (ingedeeld in eetkamer, leesruimte en tv-kamer). De uitbouw zorgt voor extra ruimte en overvloedig natuurlijk licht. Airco aanwezig.

- Sousterrain: de vernieuwde keuken geeft met haar grote glaspartijen zicht op de verzorgde stadstuin. Aansluitend op de keuken bevindt zich een handige bijkeuken/wasruimte die extra berging voorziet.

- Eerste verdieping: de master bedroom beschikt over airconditioning en een zuid-gericht terras met prachtig uitzicht over de stad. Aansluitend bevindt zich een karaktervolle badkamer bad, douche, dubbele lavabo en toilet (vloerverwarming).

- Tweede verdieping: twee charmante slaapkamers (incl. ingemaakte kasten).

- Derde verdieping: Handige zolder(slaap)kamer met extra bergruimte en wateraansluiting.

De ruime tuin van 225m² (oriëntatie: Zuid-Oost) beschikt over een zongericht terras en een ruime tuinberging. Een oase van rust in het hartje van de stad!

Extra troeven:
- prachtige gevel: de beschermde gevel is een eerbetoon aan het rijke verleden van de woning
- vlotte bereikbaarheid: station en bushaltes vlakbij, fietsostrade Gent-Antwerpen, vlotte verbinding met autostrade,...
- gratis parking: parkeer met gemak op het p

Neem contact op