Huis te huur

950€ per maand

2 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 11371490
Immoweb code : 11371490

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime instapklare karaktervolle woning nabij UZ Gent

OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie XS274 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Centraal gelegen prachtige stadswoning met aan de achterzijde een zonneterras.
U woont in een aangename leefomgeving nabij UZ gent, vlotte verbinding Gent-centrum en diverse scholen en winkels.

De woning ( 124m²) bevat op het gelijkvloers een ruime inkomhal, een mooie woonkamer met aansluitend een ruime eetkamer. Beide ruimtes genieten van hoge plafonds welke een aangenaam ruimtegevoel weergeven. Aansluitend bevindt zich de ingerichte keuken met toestellen. U geniet van een mooie lichtinval in de woning en heeft voldoende privacy in de tuin, waar u van s' morgens tot s' avonds kan genieten. Op het gelijkvloers is er ook een badkamer met een inloopdouche, lavabo, toilet en aansluiting voor wasmachine.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met 1 opbouwkast in de grote slaapkamer. Er is ook nog een zolder aanwezig die gebruikt kan worden als berging.

De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas.
In de nabijheid van openbaar vervoer ( bus, tram, trein ( Gent-Sint -Pieters) Vlotte verbinding met de autosnelwegen N43, E40 en E17. De woning is onmiddellijk beschikbaar.

Neem contact op